حجازی رئیس واحد دانشگاهی میمه مطرح کرد: نتیجه اجرای طرح پویش توانمندسازی دانشجویان ، رونق تولید و توسعه ملی خواهد بود

۱۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۲ کد : ۱۷۸ اخبار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه در دیدار با مدیر اجرایی و اعضای هیات امنا شهرک صنعتی مورچه خورت برای انجام امور آموزشی و پژوهشی مشترک اعلام آمادگی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ، دکتر سید ناصر حجازی در این دیدار با معرفی توانمندی های واحد دانشگاهی میمه آمادگی این واحد جهت در اختیار گذاشتن ظرفیت های کارگاهی و آزمایشگاهی را اعلام کرد و افزود: همکاری های دوسویه دانشگاه و این شهرک صنعتی موجب تقویت توان علمی و افزایش مهارت دانشجویان و پرسنل واحد های تولیدی خواهد گردید.

حجازی با اشاره به اجرایی شدن طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: با توجه به ظرفیت بالای شهرک صنعتی مورچه خورت و وجود شرکت های بزرگ تولیدی چون گروه انتخاب و گیتی پسند، می توان با تعامل و همکاری در قالب طرح پویش همزمان با تحصیل دانشجو دوره های عملی متناسب با نیازهای هر بخش برگزار کرده و با تربیت نیروی ماهر و کارآمد به رونق تولید و رشد اقتصادی و توسعه ملی کمک قابل توجهی کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: تجربیات بدست آمده بیانگر آن است که واحد های صنعتی که از نیروی کار ماهر با تحصیلات علمی مرتبط و بروز دنیا استفاده کرده اند از نظر کیفیت و حضور موفق در بازار سرآمد هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میمه ضمن ابراز امیدواری از ثمربخش بودن این همکاری ها آمادگی کامل این واحد دانشگاهی در برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت و انجام طرح های تحقیقاتی و تربیت نیروی کارآمد را اعلام کرد.

حریرچی مدیر اجرایی هیات امنا شهرک صنعتی مورچه خورت نیز در این نشست با تشکر از حضور اعضای هیئت رئیسه واحد میمه ارتباط دانشگاه و صنعت را موجب تقویت بخش تولید دانست و استفاده از ظرفیت های کارگاهی و آزمایشگاهی و طرح های پژوهشی مشترک و برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت در رشته های مرتبط را مثبت تلقی نمود و آمادگی این شهرک جهت همکاری با این واحد دانشگاهی را اعلام کرد.