شرکت پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی واحد میمه در راهپیمایی یوم ا... سیزده آبان

۱۳ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۲ کد : ۱۷۹ اخبار
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه همراه با سایر اقشار مردم امروز در راهپیمایی یوم ا... ۱۳ آبان شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میمه، دانشگاهیان این واحد دانشگاهی با گرامیداشت یوم ا.. 13 آبان با آرمان های والای انقلاب ، امام راحل و مقام معظم رهبری تجدید بیعت نمودند  و نشان دادند محکم و استوار  وبا  تبعیت از رهنمود های مقام معظم رهبری در سنگر علم و دانش با استکبار جهانی و قدرت های ظالم مبارزه خواهند کرد و ذره ای در برابر فشارهای دشمنان از اهداف انقلاب کوتاه نخواهند آمد.

دکتر سید ناصر حجازی رئیس واحد دانشگاهی میمه در این مراسم ضمن تقدیر از حضور پرشور دانشجویان و پرسنل در این مراسم افزود:سیزده آبان از جمله روزهایی است که در تاریخ ایران، همیشه برجسته است و برگی زرین به خود اختصاص داده  و روزی است که جوانان غیور به جهانیان فهماندند که با قدرت ایمان و شجاعت می توان در برابر قدرت های استکباری ایستاد و شکوه پوشالی آنها را پایمال کرد.

وی با اشاره به مبارزات مردم آزادی خواه فلسطین و یمن تصریح کرد: امروز با الهام از انقلاب 57 ملت ایران و رهنمود های مقام معظم رهبری، روحیه مبارزه طلبی با استکبار و حق خواهی از مرزهای ایران فراتر رفته که نور معرفت و بیداری را می توان در قلوب این ملت ها مشاهده کرد و دشمنان به سرکردگی آمریکا همه تلاش خود را در راستای خاموش کردن این نور معرفت بکار بسته اند که به یاری متعال و با بصیرت مردم  و بیداری آنها مشت محکمی بر یاوه گویی های آنها زده خواهد شد.