رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه: جذب دانشجوی خارجی فرصتی برای نمایاندن فرهنگ دیرینه ایران است

۲۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۵ کد : ۲۱۵ اخبار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه گفت: «جذب دانشجوی خارجی فرصتی برای نمایاندن فرهنگ دیرینه کشور و توسعه ارزش‌های والای انقلاب اسلامی به جوامع دیگر است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میمه، صبح امروز جلسه مشاوره و هدایت تحصیلی اتباع خارجی به‌خصوص اتباع افغانستان ساکن در بخش میمه با هدف آشنایی آنان با شرایط ادامه تحصیل و تسهیلات اعطایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه در این نشست به اهمیت جذب دانشجوی خارجی اشاره و اظهار کرد: «جذب دانشجوی خارجی نقش بسزایی در نمایاندن فرهنگ دیرینه این کشور به سایر جوامع دارد و می‌تواند موجب رشد تبادلات اجتماعی فرهنگی ملت‌ها شود.»

سیدناصر حجازی اضافه کرد: «امیدوارم پس از تحصیل و بازگشت دانشجویان خارجی به کشور خود هرکدام مبلّغ اثرگذار برای فرهنگ و ارزش‌های انقلاب اسلامی ایران باشند.»

وی عنوان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه می‌تواند یکی از مراکز علمی مؤثر برای ارتقای دانش اتباع خارجی به‌خصوص اتباع کشور افغانستان باشد.