ثبت نام آموزش دروس معارف اسلامی به صورت مجازی

۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۵ کد : ۲۲۶ اطلاعیه ها

دانشجوی گرامی

با توجه به تعطیلات اضطراری دانشگاهها،به منظور جبران جلسات درسی دروس معارف لغو شده در این تعطیلات با استفاده از آموزش مجازی ، می‌بایست از تاریخ 11 اسفندماه98 لغایت 15 فرودین‌ماه 99 با ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان "دوره ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه" درس مجازی را بگذرانید.

ثبت نام جهت دوره مذکور تا تاریخ 16 اسفندماه 98 می بایست انجام پذیرد

آدرس اینترنتی سایت آموزش مجازی دانشگاهیان www.ec.nahad.ir می باشد.

جهت جبرانِ هر جلسه کلاس حضوری لغو شده، بایستی حداقل 2 جلسه از درس آموزش مجازی را بگذرانید.

مثلا دانشجویی که کلاس اندیشه اسلامی یک او، سه جلسه تعطیل شده ، از بین دروس پیشنهاد شده باید درس مجازی انتخاب کند که حداقل 6 جلسه آموزشی داشته باشد، یا دو درس مجازی انتخاب کند که مجموع جلسات آنها بیش از 6 جلسه باشد.

انجام آموزش مجازی مذکور توسط دانشجویان علاوه بر جبران جلسات لغو شده، بخشی از 20 نمره آزمون کتبی پایان نیمسال جاری را به خود اختصاص خواهد داد که إعمال آن توسط استاد و گروه معارف مربوطه ضروری است.

فهرست دروس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان متناسب با دروس معارف اسلامی  دانلود

راهنمای دانشجویان برای ثبت نام دانلود