اطلاعیه مهم برگزاری امتحانات مجازی

۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۲ کد : ۲۵۴ اطلاعیه ها

اطلاعیه برگزاری مجازی تمامی امتحانات پایان نیمسال دوم 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند با توجه به کاهش شیوع کرونا ویروس بنا به تصمیم دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان تمامی آزمون های نیمسال دوم 99-98 به صورت مجازی برگزار می گردد. لذا دانشجویان به موارد زیر توجه نمایند.

1- مراحل آزمون مجازی بسیار ساده و اصولی طراحی شده و دانشجویان بدون هیچ گونه نگرانی اقدام به مطالعه دروس خود کنند و با آرامش کامل به سوالات امتحان مطابق با دستورالعمل و راهنماها پاسخ دهند.

2- دانشجویان برای حضور در امتحان باید به کامپیوتر، تبلت و یا موبایل هوشمند و اینترنت پایدار مجهز باشند و دانشجویان مقاطع کاردانی کارشناسی و کارشناسی ارشد جهت برگزاری نیازی به استفاده از وب کم نخواهند داشت.

3- دانشجویان جهت برگزاری آزمون مجازی به سامانه اینترنتی lmsiau.iauda.ac.ir  مراجعه نمایند و با انتخاب واحد دانشگاهی میمه و وارد نمودن نام کاربری و رمز خود وارد صفحه شخصی خود گردیده و توضیحات آزمون مطابق درس های خود را مطالعه نمایند.

نام کاربری: شماره دانشجویی +205

برای مثال شماره دانشجویی 9852452452 باید  2059852452452 درج شود

رمز : کد ملی

4- در صورتیکه در ورود به سامانه امتحانی دچار مشکل شدید  و یا در لیست دروس سامانه ، نام درسی مطابق برنامه امتحانی خود اضافه و یا کم بود فورا به پشتیبان امتحان مجازی واحد اطلاع دهید.

5- شماره پشتیبان های امتحان مجازی  09134225001 و 09133161668 و 09132003457 می باشد.

نکات مهم

1- هر امتحان یک بازه مجاز زمانی (مثلا 8 تا 10 صبح) و یک مدت آزمون مثلا 60 دقیقه دارد. ورود دانشجو برای آزمون، می تواند در طول بازه زمانی انجام شود ولی مدت آزمون از لحظه ورود محاسبه می شود. درضمن با اتمام بازه زمانی ولو اینکه مدت آزمون هنوز تکمیل نشده باشد آزمون خاتمه می یابد و پاسخ ها ثبت نهایی می گردد لذا توصیه می گردد دانشجویان راس ساعت مقرر در برنامه امتحانی آزمون خود را آغاز نمایند.

2- ورود به سامانه آزمون مجازی نیاز به نرم افزار خاصی ندارد. آدرس ورود به سامانه امتحان مجازی lmsiau.iauda.ac.ir  می باشد

3-با توجه به اینکه حجم فایل جواب از4 مگ باید کمتر باشد اگر برای آپلود تصویر پاسخ سوال از موبایل استفاده می نمایید و تصاویر گرفته شده دوربین شما حجم بالایی دارد می بایست از اپلیکیشن های تنظیم اتوماتیک کیفیت و اندازه عکس مانند CamScanner استفاده نمایید تا تصویر شما در سامانه آپلود  شود .می توانید در سوال 4 آزمون نمونه تمرین داشته باشید.

دانلود برنامه camscanner

نحوه بارگذاری جواب سوالات تشریحی در گوشی

اگر سوال تشریحی باشد و نیاز به بارگذاری فایل عکس داشته باشد بهتر است با مشاهده سوالات ابتدا به ترتیب در یک برگه a4 همه پاسخ ها نوشته شود و بعد از هر صفحه به صورت مجزا عکس گرفته شود و در یکی از سوالات تشریحی همه فایل ها بارگذاری شود.

حجم عکس ها باید زیر 4 مگ باشد .

اگر دوربین با مگا پیکسل بالا دارید می توانید در تنظیمات دوربین کیفیت را تغییر دهید و یا با برنامه camscanner که فیلم آموزشی آن در قسمت پیام های پروفایل شخصی سایت امتحانات مجازی وجود دارد حجم فایل را کم و ارسال نمایید.

برخی گوشی ها بهتر است بعد از پاسخگویی ابتدا عکس گرفته شود و هنگام بارگذاری از گالری عکس ها انتخاب شود

دانلود camscanner

**ممکن است در برخی گوش ها به جای browse  ، انتخاب فایل و یا مرور و یا choose file باشد

می توانید با انتخاب گزینه دوربین، مستقیم عکس گرفته و یا با گزینه اسناد و یا در برخی گوشی ها گالری و یا file ، با انتخاب عکس برگه که گرفته ایم مرحله بارگذاری را انجام دهیم