معرفی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه

۰۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۸ کد : ۴۲ اخبار
مراسم معرفی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه با حضور دکتر نجفی رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دکتر عالمیان مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و جمعی از کارکنان و اساتید واحد انجام گردید.

دکتر نجفی ازخدمات ارزشمند دکتر مرتضوی رئیس سابق واحد تقدیر و دکتر سید ناصر حجازی را به عنوان سرپرست جدید این واحد دانشگاهی معرفی نمود.

رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با توجه به شناخت خود از تجربه و تدین و سوابق علمی دکتر حجازی ابراز امیدواری نمود وی می تواند این واحد دانشگاهی را در مسیر اهداف عالیه دانشگاه آزاد اسلامی که باعث رشد و پیشرفت جامعه می شود حرکت دهد.

دکتر عالمیان از زحمات دکتر مرتضوی تشکر کرد و دکتر حجازی را چهره ای مناسب از نظر مدیریتی و علمی برای ریاست این واحد دانست که می تواند این واحد دانشگاهی را به درجات عالی برساند.

دکتر حجازی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان مجموعه عظیم دانشگاه آزاد اسلامی را نمونه ای از ثمرات انقلاب اسلامی دانست که توانسته است خدمات ارزشمندی در حوزه های فرهنگی علمی و پژوهشی در کشور ارائه نماید.

وی ابراز امیدواری نمود که با همراهی و همدلی و تلاش های مضاعف اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان به رشد و ارتقای این واحد دانشگاهی به ویژه در شرایط حساس کنونی دست یابیم .

لازم به ذکر است دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه با بیش از 36 رشته در مقاطع دکتری ، کارشناسی ارشد و کاردانی و بیش از 20505 متر مربع فضای آموزشی اداری و رفاهی عرصه های جدیدی از پیشرفت خود را تجربه می کند.