مراسم معارفه دکتر سید ناصر حجازی سرپرست جدید واحد میمه برگزار شد

۰۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۸ کد : ۴۳ اخبار
مراسم معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد استان اصفهان، جمعی از مسئولان شهر، استادان و کارکنان در این واحد دانشگاهی برگزار گردید.
مراسم معارفه دکتر سید ناصر حجازی سرپرست جدید واحد میمه برگزار شد

به گزارش خبرنگار آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در این مراسم ضمن قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان به نقش ماندگار دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و گفت : دانشگاه آزاد اسلامی که از برکات نظام جمهوری اسلامی می باشد توانسته است با تکیه بر توانمندی های خود، خدمات ارزشمندی در تولید علم در کشور داشته باشد و با ترکیب جدید مدیریتی کنونی قدم های موثرتری در جهت تولید علم و رفاه حال استادان،کارکنان و دانشجویان بردارد.

دکتر آذین از زحمات دکتر مرتضوی تشکر کرد و افزود: با توجه به شناختی که از شخصیت فرهنگی دکتر حجازی دارد امیدوار است ایشان با توکل بر خدا و همکاری ویژه مسئولین شهر و توانمندی های اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان، دانشگاه میمه را در مسیر رشد و پیشرفت قرار دهد و به درجات عالی برساند.

وی با اشاره به طرح ناحیه بندی واحد های استان اصفهان این طرح را در جهت هم افزایی و رفع برخی مشکلات و در نهایت پیشرفت واحدهای دانشگاهی عنوان کرد.

ایشان در ادامه به اجرایی شدن طرح تعاون اشاره و بیان داشت : با اجرایی شدن کامل طرح تعاون در استان اصفهان یکی از دغدغه های اصلی اساتید در تکمیل ساعت تدریس خود برطرف گردیده و باعث ایجاد آرامش و امنیت شده است. وی خواستار فعالیت جدی اعضای هیئت علمی در کسب درآمد های غیرشهریه ای از طریق طرح های درآمد زا و شرکت های دانش بنیان شد.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های آزاد استان اصفهان در این مراسم به تبیین نقش فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و افزود : دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر نقشی که در جهت تولید علم و تربیت نیروی متخصص ایفا می کند رسالت بسیار مهمی دیگر برعهده دارد و آن بستر سازی و رشد فرهنگ اسلامی در جامعه است .

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حیدری  ضمن اشاره به واگذاری و پذیرش مدیریت از منظر اسلام و اینکه پذیرش مدیریت در جامعه اسلامی جز خدمت به خلق خدا نیست از زحمات دکتر مرتضوی در دوران مسئولیشان در واحد میمه تشکر کرد و دکتر حجازی را چهره ای مناسب از نظر علمی و فرهنگی برای ریاست این واحد دانست و خواستارتوجه ویژه ایشان به شایسته سالاری و ولایت مداری در انتخاب مدیران، استفاده از خرد جمعی و وقت نهادن در پیشرفت امور مجموعه دانشگاهی شد.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه با قدردانی از زحمات دکتر مرتضوی وی را چهرهای برجسته دانست و اظهار کرد این واحد دانشگاهی از تجربه های ارزشمند وی نهایت استفاده را خواهد کرد.

دکتر حجازی  افزود : دانشگاه آزاد اسلامی توانسته است خدمات ارزشمندی در توسعه علمی فرهنگی کشور ارائه نماید و با هدایت مقام معظم رهبری و  مدیریت علمی و ولایتمدار دکتر ولایتی و دکتر رهبر می تواند دوران جدیدی از رشد و شکوفایی در ابعاد کمی و کیفی و درخور شان نظام جمهوری اسلامی در پی داشته باشد.

وی ابراز امیدواری نمود با شخصیت هایی متدین و انقلابی مانند دکتر آذین و حجت الاسلام حیدری در سطح مدیریت استان و همدلی مسئولان شهر به ویژه امام جمعه ، اعضای هیئت علمی ، کارکنان و دانشجویان بتواند این واحد دانشگاهی را در مسیر تعالی حرکت دهد.

دکتر حجازی رئوس مهم برنامه های خود را پیگیری و گسترش رشته های تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری متناسب با شرایط واحد و شهر ، توجه ویژه به کسب درآمد های غیرشهریه ای از طریق طرح های درآمد زا و شرکت های دانش بنیان ، تقویت دفتر ارتباط با صنعت و تعامل با مجموعه های فعال صنعتی و معدنی بخش میمه ،استفاده از پتانسیل واحد در جهت برقراری تعامل و مشارکت با ارگان های شهر و استفاده از خرد جمعی استادان ، کارکنان و دانشجویان عنوان کرد.

دکتر مرتضوی نیز با تشریح عملکرد خود در زمان مسئولیت در واحد میمه فعالیت های انجام شده در زمینه های علمی و فرهنگی را یادآور شد و با تبریک به دکتر حجازی از تلاش های شبانه روزی اعضای هیئت علمی،کارکنان و دانشجویان در طول خدمت خود قدردانی نمود.

در پایان این جلسه حکم سرپرست جدید واحد میمه از سوی دکتر آذین به وی ابلاغ و با اهداء هدایا و لوح تقدیر از زحمات دکتر مرتضوی تجلیل به عمل آمد.

اکبر اسفندی

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه